Site-ul de rezervari bilete online Paravion.ro a inregistrat peste 80.000 de rezervari turistice anul trecut si nu mai putin de 3 milioane de cautari pentru bilete de avion.
Pentru a securiza 100% achizitiile online realizate pe Paravion.ro, ePayment, care de curand a devenit PayU, a dezvoltat 45 de filtre de siguranta a tranzactiilor, orice plata fiind analizata si verificata.

“Platforma PayU va garanta clientului care cumpara servicii turistice confidentialitatea datelor de card” a declarat Remus Visan, deputy managing director al Paravion.ro.

Un astfel de serviciu este plata online prin internet banking, cu primirea instant a confirmarii de plata, lansata in Romania in vara anului 2011 de catre PayU Romania in parteneriat cu ING Bank. Metoda platii online prin Internet banking va fi dezvoltata si in parteneriat cu alte banci, beneficiind de experienta grupului in alte tari unde ponderea acestui tip de plata depaseste 50%.

Paravion.ro a adoptat in 2005 sistemul de plati online cu card bancar oferit de GECAD ePayment, fiind prima agentie de turism online care a inceput sa tranzactioneze cu ajutorul ePayment, acum integrata in PayU.

Lansata in 2005, Paravion.ro este prima agentie romaneasca de servicii turistice online. Incepand din mai 2010, Paravion.ro face parte din Grupul Happy Tour.

Grupul PayU ofera solutii profesionale pentru piata e-commerce din regiune, fiind prezent in Polonia, Cehia, Romania si, in curand, in Ungaria. PayU a procesat in 2010 peste 31 milioane de tranzactii, cu un volum total de peste 800 milioane de euro. Grupul PayU este detinut de Naspers, un grup multinational care ofera servicii din domeniul media si tehnologia comunicatiilor la nivel mondial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri