Operatorul aerian roman Blue Air a vandut peste 5 milioane de bilete de avion online din 2006 pana in prezent, prin intermediul ePayment.
In urma unui proces de rebranduire, din 23 ianuarie 2012, compania ePayment si-a schimbat denumirea in PayU.

PayU asigura o serie de servicii si metode noi de plata, servicii aditionale precum "rent a car", asigurare de calatorie, transfer taxi sau rezervare hotel.

PayU esre prezent in Polonia, Cehia, Romania si, in curand, in Ungaria. Grupul PayU este detinut de Naspers, un grup multinational care ofera servicii din domeniul media si tehnologia comunicatiilor la nivel mondial.

Blue Air a introdus in orarul de vara 2012 destinatiile cu plecare din Bucuresti catre Barcelona, Madrid, Stuttgart, Bologna, Milano(Bergamo), Lisabona, Roma si retur; Bacau catre Bruxelles, Dublin, Londra si retur; Sibiu catre Stuttgart si retur.

Sursa foto: www.blueairweb.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri