British Airways reduce preturile cu pana la 21% catre 25 de destinatii exotice din America Centrala si de Sud, Africa si Asia.
Noua promotie este valabila pentru bilete in cabinele World Traveller (economic), World Traveller Plus (economic superior) si Club World (business) achizitionate pana la data de 28 februarie 2012 pentru calatorii ce vor avea loc pana pe 15 iunie.

Printre cele 25 de destinatii incluse in aceasta promotie sunt Cape Town de la 684 euro, Dubai 519 euro, Rio de Janeiro 639 euro, Sao Paolo 704 euro.

Pentru cei care doresc sa calatoreasca catre aceste destinatii exotice in alte perioade, achizitionand bilete la preturi mai accesibile, o alta promotia in cabina World Traveller (economic) este disponibila pentru calatorii ce au loc in intervalul 26 iunie -19 august, Dubai 644 euro, Cape Town 779 euro, Abu Dhabi 644 euro.

British Airways are o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari. British Airways opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra.

Compania transporta anual aproximativ 36 milioane de pasageri in toata lumea. In august 2009, British Airways a sarbatorit 90 de ani de la infiintare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri