Operatorul aerian British Airways ofera reduceri de pana la 30% pentru cei care calatoresc catre destinatii din Asia, Africa si America de Sud.
Pentru vacanta de iarna in America Latina, British Airways reduce biletele cu pana la 23% in cabina World Traveller pentru Rio de Janeiro - 675 euro, Sao Paolo - 715 euro, Buenos Aires - 743 euro cu toate taxele incluse.

British Airways propune in Asia destinatiile Beijing sau Shanghai, unde biletul cu toate taxele incluse in cabina World Traveller este 668 euro. Pentru Tokyo reducerea este de aproximativ 13%, biletul cu toate taxele incluse in cabina World Traveller fiind de 712 euro.

Oferta British Airways pentru Africa vine cu reduceri de pana la 30% pentru Entebbe (Uganda) – 616 euro, Lagos (Nigeria) – 672 euro, Johannesburg – 720 euro.

Promotia este valabila pentru bilete achizitionate in cabina World Traveller (economic) pana la data de 20 iulie pentru calatorii ce vor avea loc in perioada 1 septembrie – 16 decembrie. Pentru destinatiile Buenos Aires si Tokyo, perioada de calatorie este 1 octombrie – 16 decembrie 2012.

British Airways efectueaza zboruri catre 21 de destinatii din Marea Britanie, Europa si SUA, cu plecare de pe London City Airport. Operatorul arian are o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari. British Airways opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra.

In urmatorii cinci ani, British Airways va investi peste 5 miliarde de lire sterline in noi aeronave, upgradarea cabinelor si a lounge-urilor.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri