Lufthansa Consulting a fost infiintata in 1998 si asigura servicii si solutii la nivel mondial in industria transportului aerian, fiind o filiala independenta a Lufthansa Aviation Group, scrie Mediafax.

Aeroportul privat va acoperi o suprafata de 255 de hectare si va necesita o investitie estimata la 200 milioane euro. Aerogara va fi proiectata sa deserveasca aeronave de categoria C, destinate pentru zboruri pe distante scurte si medii in spatiul european si in statele vecine cu acesta.
Durata proiectului va fi de aproximativ 30 de luni de la obtinerea autorizatiei de constructie, a anuntat miercuri Infra Group.

Infra Group a fost infiintata la incepuitul anului 2010 si asigura servicii de handling pasageri, rampa si cargo in cadrul aerogarilor Henri Coanda din Otopeni, George Enescu din Bacau si aeroportul din Sibiu, deservind peste 400 de zboruri lunar.

Citeste si:

Totodata, compania ofera si servicii de catering pentru companile care opereaza pe aeroporturile Henri Coanda si Georghe Enescu, precum si servicii de ticketing la aeroportul din Sibiu. In plus, compania se ocupa de implementarea constructiei aeroportului privat de la Adunatii Copaceni. Infra Group este controlata de Nelu iordache prin intermediul firmelor Romstrade si Blue Air.

Din grupul de firme controlat de Nelu Iordache fac parte mai multe companii, cele mai importante fiind Romstrade si operatorul aerian low cost Blue Air. Potrivit lui Racaru, afacerile consolidate ale grupului s-au situat in 2011 la aproape 500 milioane euro, de la 400 milioane euro in anul anterior.