Jeffrey Franks: Voi reveni in Romania ca turist. Vreau sa vizitez Delta Dunarii si manastirile din Bucovina

Seful misiunii Fondului Monetar International (FMI), Jeffrey Franks, a precizat ca va reveni in Romania ca turist, deoarece exista multe locuri pe care ar dori sa le viziteze insa nu a avut posibilitatea, precum Delta Dunarii sau manastirile din Bucovina.

“Am un imens respect pentru cultura si istoria romaneasca, mi se pare incredibil sa vezi un grup de oameni latini in mijlocul balcanilor, unde majoritatea tarilor sunt de origine slava. Am acumulat foarte multa experienta lucrand in America Latina si sunt surprins sa vad cate similitudini exista intre tarile din acea regiune si Romania”, a explicat Franks.

Acesta a lucrat din partea FMI in Argentina, Paraguay si Ecuador. Totodata, el a fost seful misiunii Fondului in Ucraina.

Cititi ce crede seful misiunii FMI in Romania despre “baietii destepti”, arieratele companiilor de stat si despre viitoarea Lege a sanatatii in articolul wall-street.ro cu Jeffrey Franks: Sper ca “baietii destepti” din energie vor disparea peste 5 ani">INTERVIU wall-street.ro cu Jeffrey Franks: Sper ca “baietii destepti” din energie vor disparea peste 5 ani


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri