Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, intoduce de la finalul lunii mai prima aeronava Boeing 737 cu o capacitate de 148 de locuri.

“Noul tip de aeronava Boeing 737 ne va oferi atat posibilitatea accesarii de piete noi cat si a reducerii semnificative a costurilor directe de operare. Pentru inceput vom folosi aceasta aeronava pe rutele actuale, urmand ca pana la sfarsitul anului sa lansam si rute dedicate exclusiv aeronavelor de tip Boeing 737”, a declarat Nicolae Petrov, presedinte si CEO Carpatair.

Boeing 737 este o aeronava mediu curier, cel mai utilizat tip de avion la scara mondiala in aviatia comerciala si unul dintre cele mai longevive modele.

Carpatair opereaza in prezent pe 7 aeroporturi interne si 14 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 200 de zboruri/saptamana spre 21 de destinatii din 5 tari. Circa 25% din vanzarile de bilete de avion Carpatair se vand online.

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si