Primul teren de golf plutitor, The Royal Indian Ocean Club, proiect care se va ridica la valoarea de 520 milioane de dolari, ar putea fi inaugurat pana in 2015, in insulele Maldive, scrie Bussines Insider.

Terenul de golf, care va putea fi accesat printr-un tunel pe sub apa, va avea 18 gauri, ce vor fi construite pe diferite platforme plutitoare, un club subacvatic si va include si doua hoteluri de lux.

Proiectul va fi realizat de compania Dutch Docklands, specializata in realizarea de astfel de constructii plutitoare. Compania a mai construit insule plutitoare pentru inchisori si locuinte, scrie Daily Mail.

Insulele artificiale care vor compune terenul de golf vor fi construite in India sau Orientul Mijlociu, unde costurile sunt mai mici, urmand apoi fie transportate in Maldive.

Constructia ar putea incepe la finalul acestui an, urmad sa fie terminata in aproximativ un an, inaugurarea oficiala fiind programata pentru anul 2015.

Sursa foto: dutchdocklands.com

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri