Fiul lui Mitica Dragomir investeste 800.000 euro in hotelul Crystal Palace

Omul de afaceri Bogdan Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir, cunoscutul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anuntat ca va realiza o investitie de 800.000 euro in renovarea hotelului Crystal Palace din Bucuresti.

“Intrucat piata hoteliera din Bucuresti a devenit foarte competitiva atat datorita crizei financiare, cat si dublarii spatiilor de cazare comparative cu anul 2007, am considerat ca este necesar sa investim intr-o noua imagine care sa sustina serviciile de inalta calitate oferite deja de 9 ani oaspetilor nostri, sub sloganul « Home. Wherever you come from »”, a declarat Bogdan Dragomir. “Pentru renovarea hotelului, am apelat la unii dintre cei mai buni designeri de hoteluri din tara si strainatate, pentru a ne asigura ca cei care ne trec pragul vor avea parte de conditii deosebite», a continuat Dragomir.

Crystal Palace este un hotel business, de 4 stele, ce dispune de 11 apartamente , 31camere double superior, 32 camere double twin, 3 sali de conferinte, sala de fitness si restaurant cu specific international.

Principalul segment de clienti a hotelului Crystal Palace Hotel este reprezentat de oameni de afaceri din middle si top management, din industrii precum industria farmaceutica, bancara, auto, alimentara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri