Intercontinental Bucuresti are un nou director general, in persoana lui Stefan Frank, care il inlocuieste pe Marten Schoenrock, dupa apropape patru ani in aceasta pozitie.
Stefan Frank, in varsta de 39 de ani, are o experienta vasta in industria ospitalitatii, intre care 21 de ani in lantul Intercontinental Hotels Group.

El a activat anterior in londra Londra, unde a reprezentat Intercontinental Hotels Group in timpul Jocurilor Olimpice si paralimpice

Inainte de a ocupa aceasta pozitie, Stefan Frank a lucrat ca director general adjunct la Intercontinental Frankfurt, conducand hotelul din punct de vedere operational. Intercontinental Frankfurt este un hotel cu 770 de camere.

Hotelul Intercontinental, cu 257 de camere, face parte din Compania Hoteliera Intercontinental, listata in piata Rasdac. In primele sase luni din acest an compania a rulat afaceri de 21,16 milioane de lei, inregistrand pierderi de 1,65 milioane de lei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri