Ninsoarea abundenta cazuta si temperaturile negative inregistrate in ultimele doua zile au determinat inceperea lucrarilor la noul hotelul de gheata, din zoua Balea Lac. Anul acesta vor fi amenajate 12 camere mobilate, iluminate si decorate.

In acest sezon, Hotel of Ice, unicul obiectiv de acest fel din Europa de Sud- Est, va fi construit pentru a opta oara. Amplasamentul hotelului va fi aproximativ acelasi ca anii trecuti, in imediata apropiere a Statiei de Telecabina de la Balea Lac. Alaturi de hotelul de gheata, va fi ridicat si “satelitul” acestuia, o structura formata din trei camere de tip iglu, unite de un hol central si coridoare, precum si Biserica de Gheata, se arata intr-un comunicat.

Potrivit realizatorilor, daca vremea va fi favorabila acestei activitati (temperaturi scazute si ninsori abundente) si nu se vor ivi situatii exceptionale, hotelul de gheata va fi gata pentru vizitare in ziua de Craciun a acestui an. De asemenea, si primii turisti cazati la Hotel of Ice din acest sezon vor sosi la Balea Lac tot de Craciun.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri