Romania are un potential mare de crestere in ceea ce priveste interesul pentru turism, a declarat declarat Martin Lymbye, membru al consiliului director in cadrul momondo, motorul de cautare pentru zboruri si destinatii de calatorii creat in Danemarca si lansat in 2012 pe plan local.

Lansat in Romania in luna septembrie 2012, momondo are ca obiectiv pentru anul 2013 consolidarea pozitiei pe piata locala pentru a urca in topul preferintelor celor care sunt in cautarea de preturi bune si experiente turistice interesante.

momondo a avut o lansare si un parcurs de succes pe piata din Rusia, fapt care ne-a facut atenti la potentialul pietei est europene. Romania are un potential mare de crestere in ceea ce priveste interesul pentru turism. Credem ca serviciile oferite de catre momondo ii vor ajuta pe romani sa-si planifice calatoriile, oferindu-le cele mai bune solutii in acest sens. In loc sa caute zboruri, hoteluri sau servicii de inchirieri auto pe site-uri diferite, noi le punem la dispozitie toate aceste informatii si preturile aferente intr-un singur loc, pentru a simplifica procesul de cautare si pentru a-i ajuta sa economiseasca bani”, a declarat Martin Lymbye.

momondo cauta printre peste 700 de site-uri de calatorii, scanand in timp real internetul pentru a compara oferte cu privire la zboruri, hoteluri sau inchirieri auto pentru a gasi cele mai bune preturi.

Sursa foto: momondo.ro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Grecia si Turcia, cele mai cautate vacante la Targul de Turism 2019