British Airways a decis sa opereze mai multe modificari in programul de zbor incepand din 31 martie, si vine cu o ruta noua, schimbari legate de terminale si cresterea frecventei anumitor curse.
Compania aeriana va oferi servicii de weekend de pe Heathrow spre Ibiza incepand din 27 aprilie, datorita popularitatii de care se bucura cursele actuale catre White Isle, cu plecare de pe doua aeroporturi - London City si Gatwick.

Biletele pentru aceste zboruri sunt deja puse in vanzare, cu preturi incepand de la 66 lire sterline pentru un zbor “dus”.

La aceasta oferta se adauga si noi curse spre Spania cu plecare de pe Heathrow in directia Palma (incepand din 31 martie) si de pe Gatwick spre Lanzarote (din 31 martie) si Tenerife (din 29 martie). Preturile pentru Tenerife si Lanzarote pornesc de la 83 de lire sterline pentru un bilet “dus”, iar cele spre Palma – de la 99 lire sterline pe un singur segment.

Pentru toate noile sale curse cu decolare de pe Heathrow spre Leeds Bradford si Zagreb, compania aeriana va muta punctul de plecare de pe Terminalul 1 pe Terminalul 5 al aeroportului.
Cursele spre Leeds isi vor modifica orarul pentru a se adapta mai bine la programul celor care calatoresc in interes de afaceri, decoland mai devreme dimineata in ambele directii.

Inca de la inceputul programului de vara, din data de 31 martie, programul curselor cu plecare de pe Leeds Bradford se va reduce de la patru la trei zboruri pe zi, combinand slotul de la ora pranzului si cel de la primele ore ale dupa-amiezii.

Programul de iarna al curselor catre Dublin si Tripoli va continua si peste vara, oferind pana la 53 de zboruri pe saptamana catre capitala Irlandei si trei zboruri pe saptamana catre cea a Libiei.

Compania aeriana ofera alocarea locurilor in avans, prioritatea familiilor la formalitatile de imbarcare, mancare si bautura incluse in pretul biletului, si un program “frequent flyer” cu puncte Avios si Tier.

In reteaua de zboruri pe distante lungi a companiei aeriene, Alma Ata va beneficia de un serviciu non-stop incepand din 2 aprilie 2013. Si aceasta ruta isi va muta punctul de plecare de pe Terminalul 1 pe Terminalul 5, beneficiind in plus de introducerea unei aeronave cu trei clase de zbor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri