Turoperatorul Prestige Tours lanseaza, incepand cu luna martie, zboruri charter catre statiunea Aqaba din Iordania. Tot in 2018, Prestige Tours introduce noi curse cu autocarul din Bucuresti si Craiova catre statiunile turce Marmaris si Didim.

Prestige Tours a introdus in oferta sejururi cu zboruri charter catre statiunea Aqaba din Iordania, cu plecari saptamanale din Bucuresti, in perioada martie-iunie 2018. Tarifele unui sejur de sapte nopti in Iordania vor fi disponibile pentru piata romaneasca incepand de saptamana viitoare, avand incluse zbor direct cu compania aeriana de linie Royal Jordanian Airlines, cazare la hoteluri de patru si cinci stele, taxele de aeroport, transferurile precum si program de vizitare. Circa 5.000 de turisti romani ar putea alege un sejur in Aqaba, in primul an de operare.

Mizam pe Iordania pentru ca am observat ca interesul turistilor romani a crescut pentru aceasta destinatie, fiind una dintre cele mai bogate din punct de vedere turistic si una dintre cele mai sigure tari din lume. De asemenea, Iordania este o alternativa buna pentru turistii care vor o vacanta la plaja primavara, in resorturi cu servicii all inclusive, un zbor mai scurt de patru ore si sa viziteze unele dintre cele mai apreciate atractii turistice la nivel mondial

Elena Anghel, managing director Prestige Tours

In 2016, Prestige Tours a extins numarul de curse din afara Bucurestiului, lansand catre Antalya, destinatia sa principala, charter din Suceava. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor din aceasta destinatie, respectiv Cluj-Napoca si Arad, a determinat turoperatorul sa-si consolideze extinderea la nivel national in 2018 si sa introduca charter catre Antalya si din Craiova.

”Dupa rezultatele vanzarilor in perioada de Early Booking, inregistrate pana in prezent, statiunea turceasca este foarte bine vanduta in tara. Tot ca noutate, vom introduce un zbor charter catre Bodrum din Suceava, pe langa cel existent din Bucuresti, care de altfel este solicitat de turisti”, spune Elena Anghel.

Curse cu autocarul spre litoralul turcesc

Tot in 2018, Prestige Tours introduce o noua linie de business – transport cu autocarul catre statiunile Marmaris si Didim, cu cinci plecari saptamanale din Bucuresti si Craiova. Pachetul mediu costa 70 euro/persoana, pret care include catering la board.

Datorita cererii mari pentru sejururi in Turcia si a gradului mare de ocupare pe zborurile charter pe care le avem, am decis sa ne axam pe o noua linie de business. Marmaris si Didim sunt primele destinatii pe care le operam cu autocarul, insa in functie de rezultate luam in calcul sa lansam si alte destinatii

Elena Anghel, managing partner Prestige Tours

Cursele cu autocarul spre litoralul turcesc vor fi operate in perioada mai-octombrie 2018, fiind optiunea ideala pentru turistii cu frica de zbor si pentru cei care nu vor sa fie constransi de sejurul standard de sapte nopti cu zbor charter.

Sursa foto: bikerridelondon / eFesenko

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri