Prestige Tours, parte a grupului Happy Tour, a lansat un charter catre statiunea Eilat de la Marea Rosie, Israel, incepand din aprilie.
Zborul are loc in fiecare miercuri, in perioada 25.04 - 13.06, iar tariful este de la 600 euro cu TVA pentru o persoana cu tot cu taxe de aeroport si include cazare 7 nopti la un hotel de 3 stele, demipensiune, transfer, asistenta turistica in limba romana.

Cele 12 zboruri pe saptamana sunt operate de curse Tarom.

"Destinatia va reincepe la sfarsit de august inceput de septembrie. Vom lansa si circuite de o saptamana cu sosire si plecare pe zbor charter in Eilat si in care vom combina si marea si partea culturala", a declarat Mircea Vladu, directorul agentiei Prestige Tours.

Fondul de investitii GED, care detine din 2007 grupul Happy Tour, a achizitionat anul trecut pachetul majoritar al tour operatorului roman Prestige Tours.

Happy Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism de pe piata locala, a realizat anul trecut un profit net de 231.000 euro, in scadere de la 266.000 euro in anul 2009. Cifra de afaceri a tour-operatorului s-a majorat anul trecut cu 19%, la 34,1 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri