Tentat sa petreci Revelionul pe plaja? Turoperatorul Prestige Tours, parte a Happy Tour Group, a lansat in premiera pentru Romania pachete de vacanta catre Maldive si Sri Lanka. Acestea sunt disponibile pentru Revelionul 2014/2015, cu plecare din Bucuresti. Zborurile sunt directe si sunt operate in colaborare cu compania aeriana Fly Dubai.

Pachetele pentru Maldive pornesc de la 3.718 euro, iar perioada de calatorie este in vacanta de Revelion, intre 26 decembrie 2014 si 2 ianuarie 2015. Zborurile sunt operate de catre compania Fly Dubai, iar cazarea se face la cele mai cunoscute resorturi din arhipelagul Maldive. Pana la sfarsitul lunii august, sejururile pot fi achizitionate prin early booking, cu o reducere de 5%.

"De-a lungul unui an, cateva sute de romani aleg sa-si petreaca vacanta in Maldive, chiar daca nu exista un zbor direct de la Bucuresti sau din Romania catre aceasta destinatie. Un motiv in plus sa ne asteptam la un grad maxim de ocupare pentru pachetele de Revelion care ofera transportul direct catre Maldive", spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours.

O alta varianta pentru turistii care viseaza la o vacanta splendida la Oceanul Indian este Sri Lanka, unde tarifele pornesc de la 1.969 euro pentru perioada de Revelion 29 decembrie 2014 - 5 ianuarie 2015. "Sri Lanka a intrat deja in agenda de calatorie a romanilor, in tot timpul anului, de obicei, in pachete care includ si o vizita a Dubaiului", spune Elena Anghel. Pana la sfarsitul lunii august, cei care profita de reducerile de Early Booking pot achizitiona pachetele cu un discount de 5%.

Pachetele pentru Revelion, disponibile prin Prestige Tours, au si o alta destinatie exotica, foarte populara in randul romanilor, Dubai. Pentru un pachet complet de vacanta de sapte nopti in Dubai, tarifele pornesc de la 812 euro. Cu ocazia Anului Nou, din Bucuresti vor decola spre Dubai doua chartere Prestige Tours, unul apartinand companiei Tarom si un altul companiei Fly Dubai. Perioadele de calatorie sunt 27 decembrie 2014 - 03 ianuarie 2015 si 30 decembrie 2014 - 06 ianurarie 2015.

Turistii au incluse biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel, sapte nopti de cazare cu masa, asigurare medicala si asistenta turistica locala.

Happy Tour Group, din care fac parte agentia de turism Happy Tour, touroperatorul Prestige Tours, portalul de rezervari online Paravion si agentia Travel House, a incheiat 2013 cu o cifra de afaceri de 60 milioane de euro, in scadere cu aproape 10% fata de 2012, cand a inregistrat afaceri de 65,6 milioane de euro.

Printre principalele agentii de turism din Romania se mai numara Eximtur, Christian Tour, Perfect Tour, TUI Travel Center (Eurolines) si Paralela 45.

Sursa foto: Maldive/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri