Peste 3.000 de turisti sunt asteptati, sambata, in statiunea montana Straja din Valea Jiului, judetul Hunedoara, la Cupa Comexim, un concurs de schi alpin pentru toate varstele, transmite Mediafax.
Cea de XX-a editie a Cupei Comexim la schi alpin, cel mai popular concurs de schi din Valea Jiului, va avea loc, sambata, pe partia "Constantinescu" din Straja.

In total, peste 3.000 de turisti sunt asteptati la Straja, unde locurile de cazare sunt rezervate, gradul de ocupare fiind de peste 95 la suta.

"Este un concurs pentru schiori de toate varstele. Anii trecuti am avut concurenti de la doi ani, care abia stateau pe schiuri, pana la peste 60 de ani. Vor fi multe categorii de varsta pentru ca este evident ca un copil de opt ani nu poate concura cu unul de 16, iar un adolescent de 16 ani nu poate concura cu unul de 20. Suma totala a premiilor depaseste 20.000 de lei", a spus organizatorul concursului, Emil Parau.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri