Operatorul aerian British Airways aduce in flota in iunie modelul Airbus A380, cel mai mare avion din lume, care va zbura pe ruta Londra – Los Angeles din 15 octombrie.
Pasagerii care vor zbura din Romania si se vor imbarca in Airbus A380, de la Londra, vor plati de la 806 euro (World Traveller). Tarifele pentru World Traveller Plus sunt 1.362 euro, iar pentru Club World sunt 2797 euro cu tot cu taxe.

Din 15 noiembrie, British Airways introduce aeronava Airbus A380 si catre destinatia Hong Kong. Pretul pentru un bilet la World Traveller este de 682 euro, la World Traveller Plus este de 1291 euro, iar la Club World de 2881 euro, cu tot cu taxe.

Aeronava Airbus A380, mult mai silentioasa la decolare si aterizare, va avea 4 cabine cu o capacitate de 469 pasageri.

British Airways a facut comanda de 12 avioane care urmeaza sa fie livrate in 2016, in cadrul investitiei de 5 miliarde de lire sterline, pe care compania o face in noi aeronave, cabine mai bine amenajate si sali de asteptare in aeroport.

Operatorul aerian britanic va fi singura companie din Europa care va efectua zboruri cu Airbus A380 si cu Boeing 787 Dreamliner, cele mai mari avioane din lume, a declarat Emil Delibashev, commercial manager British Airways peste 10 state din zona Balcanilor.

Cele mai noi destinatii adaugate de British Airways sunt Seul – Coreea de Sud, pentru care face o reducere de 9% la pretul biletelor achizitionate pana pe 23 aprilie, Zagreb, Rotterdam si Leeds Bradford - Anglia.

Compania a anuntat reducerea preturilor cu 24% la biletele dus-intors in cabina World Traveller achizitionate pana pe 17 aprilie pentru America de Nord, Centrala si Canada, pentru calatoriile ce vor avea loc intre 4 aprilie si 26 iunie 2013.

British Airways are o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari. British Airways opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra. Terminalul 5 este destinat in exclusivitate oaspetilor companiei si are o capacitate de peste 30 milioane de clienti pe an.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F