Tarom inaugureaza pe 1 mai zborul spre Dublin si incepe operarea unor noi frecvente spre Amsterdam si Frankfurt, noile zboruri avand deja un grad de umplere peste asteptari.
Primul zbor spre Dublin va fi operat cu trei frecvente saptamanale, miercuri, vineri, duminica 21.30 Bucuresti – 23.30 Dublin si joi, sambata, luni 00.20 Dublin – 06.05 Bucuresti.

Preturile incep de la 170 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-intors, la achizitionarea de pe site-ul companiei.

Cursa faciliteaza traficul de conexiune dinspre Chisinau, Istanbul sau Atena, oferind legaturi pasagerilor care calatoresc din Estul Europei spre Irlanda.

Infiintata in 1954, compania are 24 de avioane, 2.130 de angajati si opereaza catre 38 de destinatii. Pentru anul 2013, Tarom estimeaza un numar de pasageri de 2,3 milioane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri