Wizz Air va opera din iulie, de patru ori pe saptamana, prima ruta directa din Romania catre Ucraina, Bucuresti – Kiev Zhulyany.
Tarifele pornesc de la 109 lei pentru un zbor cu toate taxele.

“Suntem foarte incantati sa anuntam prima ruta directa Bucuresti-Kiev. Wizz Air estimeaza ca va transporta peste 60.000 de pasageri pe aceasta ruta, in primele 12 luni”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Reteaua Wizz Air din Romania consta in prezent din 63 de rute, iar datorita expansiunii continue a companiei in zona de est, Romania este mai accesibila pentru turistii din est si din vest.

Kiev este capitala si cel mai mare oras din Ucraina si un important centru industrial, stiintific educational si cultural din Europa de Est.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flotade 42 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 94 de destinatii din 33 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri