Compania hoteliera Hilton Worldwide a anuntat numirea lui Essam Abouda in functia de vice-presedinte de operatiuni pentru Europa de Est, Rusia si Turcia, dupa 30 de ani de experienta in grup.

Cu o echipa de 28 de directori care lucreaza in 18 orase ale lumii in subordine, Abouda se alatura echipei de management din Europa, raportandu-i direct lui Simon Vincent, presedintele pe regiunile Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Essam Abouda are experienta de peste 30 de ani alaturi de Hilton Worldwide, avansand treptat in functii de senior management.
Portofoliu Hilton Worldwide, care include in prezent 25 de hoteluri sub contract de management, se va dubla in urmatorii ani.

Essam Abouda s-a nascut in Egipt si a jucat un rol esential in consolidarea reputatiei Hilton Hotels and Resorts ca un operator turistic la Marea Rosie in anii 1990. Ulterior, el a devenit director de divizie pentru Peninsula Sinai, unde portofoliul companiei a fost extins de la 5 la 11 proprietati. Abouda a fost promovat in functia de Vice President of Operations pentru Franta, Africa si Oceanul Indian, pentru a superviza un portofoliu de peste 19 hoteluri si statiuni turistice.

Hilton Worldwide, cu o traditie de 93 de ani, este una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, care cuprinde sectorul serviciilor de cazare, incepand cu hotelurile si statiunile de lux si terminand cu apartamente pentru sejur prelungit si hoteluri cu preturi medii. Compania este prezenta in 90 de tari cu 3,900 de hoteluri si 650.000 de camere.

Lantul hotelier opereaza brandurile Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton si Hilton Grand Vacations.

Hilton opereaza cinci hoteluri in Romania. Acestea sunt Athenee Palace Hilton din Bucuresti, DoubleTree by Hilton (Bucuresti), DoubleTree by Hilton (Oradea), Hilton Sibiu si Hampton by Hilton (Cluj-Napoca).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Tiriac Auto are un nou CEO