Un centru de agrement ultramodern va fi gata in decembrie 2014 in Poiana Brasov. Proiectul a primit finantare europeana pe baza unui studiu ce arata ca acesta va creste numarul turistilor cu 20%, scrie Adevarul.

Centrul va fi amplasat la poalele partiei de schi Bradu, in spatele complexului Capra Neagra, si va dispune atat de spatii inchise, cat si de amenajari exterioare. Cladirea va fi construita pe un teren de 15.000 de metri patrati, iar in aer liber vor fi zone amenajate pe aproape 13.000 de metri patrati. Investitia se ridica la 10 milioane de euro, bani proveniti din fonduri europene.

Lucrarile la noul centru au inceput recent, iar intreaga investitie va fi gata, cel mai tarziu in decembrie 2014.

“I-am atras atentia constructorului ca trebuie sa mentina acelasi ritm de lucru astfel incat, cel tarziu la deschiderea sezonului de iarna 2014-2015, acest obiectiv sa fie functional“, a declarat primarul Brasovului, George Scripcaru.
Finantarea a fost acordata dupa ce un studiu de piata, realizat de specialisti angajati de Primaria din Brasov, a aratat ca, in cinci ani, un astfel de centru de distractie ar creste numarul turistilor cu 20%. Specialistii estimeaza ca aproximativ 65.000 de turisti vor trece pragul noului centru in primul an, la care se adauga inca 63.000 de brasoveni.

Articolul integral aici.

Sursa foto: Adevarul


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Cum îți deschizi o florărie: investiție și plan de afaceri
Setari Cookie-uri