Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara va fi inchis pentru o saptamana, in perioada 24 august - 1 septembrie, din cauza unor reparatii la pista de aterizare/decolare, aeronavele cu pasageri urmand sa fie redirectionate pe aeroportul din Arad.
Purtatorul de cuvant al Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, Roxana Manasia, a declarat ca aeroportul din municipiu va fi inchis pentru o saptamana, pentru lucrari la pista, scrie Mediafax.

Astfel, aeroportul va fi inchis incepand din 24 august, de la ora 20.00, pana la 1 septembrie, la ora 17.00, iar in acest interval cursele aeriene vor fi redirectionate pe aeroportul din Arad.

In aceasta perioada, companiile Wizz Air si Carpatair isi vor mentine cursele si orele nemodificate, in timp ce compania Lufthansa va avea o cursa pe zi, de luni pana duminica, fata de trei cate sunt in prezent, cu destinatia Munchen (Germania).

Compania Tarom va avea trei curse pe zi cu destinatia Bucuresti si retur, de luni pana vineri, o singura cursa pentru aceeasi destinatie, fata de doua cate sunt acum, pentru ziua de sambata, 31 august, iar duminica, 1 septembrie, vor fi doua curse Tarom cu destinatia Bucuresti si retur.

Cursa charter spre Heraklion (Grecia) va decola, luni, 26 august, de pe aeroportul din Arad la ora 12.00, cu o ora mai tarziu, fata de ora stabilita pe aeroportul din Timisoara, iar charterul de Antalya (Turcia) va decola joi, 29 august, de pe aeroportul Arad, la ora 21.00, fata de ora 15.50, cand decola de la Timisoara.

"Companiile aeriene sunt cele care decid cum se va face transportul pasagerilor pana la Arad. Aeroportul Timisoara nu are nicio responsabilitate in acest sens", a adaugat Roxana Manasia.

Lucrarile la pista de decolare/aterizare a Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara au inceput in 15 iunie si constau in reparatii la rupturi de muchii si colturi ale dalelor, inchiderea exfolierilor superficiale ale suprafetelor de beton si a alveolelor, inlocuiri de dale de beton, asternerea stratului asfaltic, repozitionarea sistemului de balizaj luminos si realizarea marcajului diurn.

Valoarea lucrarilor la cei 3.500 de metri de pista este de 11.900.000 de lei, banii provenind dintr-un credit accesat de catre S.N. Aeroportul International Timisoara "Traian Vuia".

Executia lucrarilor se va face de catre S.C. Albix General Constructii S.R.L.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri