O femeie in varsta de 56 de ani din Deva, suspecta de infectie cu coronavirusul COVID 19, dupa o excursie in Thailanda, a fost transportata de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Deva la Spitalul de Boli Infectioase "Victor Babes" din Timisoara, urmand ca acolo sa fie stabilit exact diagnosticul pacientei, scrie Agerpres

UPDATE 11:10: Specialistii Spitalului de Boli Infectioase "Victor Babes" din Timisoara infirma prezenta infectiei cu coronavirusul COVID 19 pentru pacienta de 56 de ani, ce a fost adusa duminica dimineata de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Deva, pentru investigatii si stabilirea unui diagnostic precis, a informat Prefectura Hunedoara.

Bolnava s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) Deva cu sindrom febril si, dupa un prim consult de specialitate, a fost imediat izolata, activandu-se procedurile prevazute pentru situatii de "posibila infectie cu coronavirus".

"Pacienta, cu domiciliul in Deva, a calatorit 7 zile in Thailanda si s-a intors in tara in data de 13 februarie prin Aeroportul Otopeni", a precizat, intr-un comunicat remis AGERPRES, Prefectura Hunedoara.

O masina autospeciala de transport pentru victime multiple (ATPVM) de la Detasamentul de Pompieri Deva a transportat femeia la Timisoara in conditii speciale.

Dupa efectuarea transportului, autospeciala va trece printr-un proces de decontaminare efectuat de echipajul CBRN (cercetare chimica bacteriologica si radionucleara) din cadrul ISU Timis, a mentionat Prefectura Hunedoara.

In urma investigatiilor si analizelor medicale efectuate la spitalul din Timisoara urmeaza sa se stabileasca exact diagnosticul pentru pacienta din Deva.

Sursa foto: Darko Stojanovic | Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri