Kara Travel a intrat in FALIMENT. 100 de turisti aflati in strainatate isi platesc serviciile din buzunar

Agentia de turism Kara Travel a intrat in faliment cu incepere din data de 27 august 2013, iar in prezent aproximativ 100 de turisti plecati pe destinatii externe prin companie sunt nevoiti sa iti achite pe cont propriu unele servicii neplatite.

“In acest moment exista aproximativ 100 de turisti plecati pe destinatii externe prin agentia de turism Kara Travel, carora le-au fost achitate doar partial serviciile, dar care au transportul retur asigurat. Acestia vor fi nevoiti sa isi achite local serviciile neplatite de Kara Travel, urmand ca la intoarcerea in tara sa se adreseze asiguratorului care a emis polita de asigurare pentru riscul de insolvabilitate al agentiei de turism”, se arata intr-un comunicat al ANAT, din care agentia facea parte inca din anul 1997.

Agentia de turism Kara Travel a fost infiintata in anul 1997 si este detinuta de patru persoane fizice - Negulescu Valentin Dorel, Fati Georgeta, Iordache Aristide si Seucea Viviana Iuliana.

In 2012, agentia inregistra o cifra de afaceri in valoare de 957.000 lei si pierderi de peste 540.000Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri