In fiecare vara, plajele din Bulgaria atrag mii de turisti romani. Tarifele pachetelor turistice accesibile si calitatea serviciilor sunt foarte apreciate de turisti. In plus, plajele spectaculoase si apa curata ii fac pe turisti sa revina an de an.

Nu o sa simti concediul de vara daca nu iti planifici o escapada pe litoral. Daca nu vrei sa calatoresti prea departe de casa, nu vrei sa cheltuiesti o avere pe cazare si vrei si putina distractie, Bulgaria este alegerea perfecta.

Cele mai cautate 8 plaje din Bulgaria

Vecinii nostri se pot lauda cu o diversitate de plaje, unele mai potrivite pentru familii cu copii, altele cunoscute pentru viata de noapte, in timp ce unele sunt complet salbatice si izolate. Iar marele avantaj al bulgarilor este ca sezonul estival se intinde din mai si pana in octombrie. Iata o lista cu cele mai cautate plaje din Bulgaria in care sa mergi vara asta.

Sunny Beach

Plaje in Bulgaria

Foto: Shutterstock.com

Sunny Beach este una dintre cele mai cunoscute plaje din Bulgaria, care atrage cei mai multi turisti. In mod deosebit, aceasta statiunea atrage turistii pentru viata de noapte, insa si in timpul zilei sunt o multime de lucruri de facut, de la petreceri cu DJ, pana la practicarea sporturilor nautice.

Harmanite Beach, Sozopol

Harmanite Beach, Bulgaria

Foto: Shutterstock.com

Harmanite Beach este una dintre plajele din Bulgaria preferata de familiile cu copii. Apa marii este linistita si deloc adanca. Turistii au o multime de posibilitati de cazare in Harmanite Beach si tocmai de asta este o destinatie destul de aglomerata in plin sezon estival.

Citeste si: Plaje in Grecia in care nu te-ai fi gandit sa mergi

Smokinya Beach

Situata foarte aproape de Sozopol, plaja Smokinya Beach este preferata de catre turistii carora le place sa mearga cu cortul in vacanta. Asadar, in Smokinya Beach sunt locuri special amenajate pentru cei care vin cu rulota sau cortul la mare. Plaja nu este foarte mare, insa turistii se pot racori la barurile deschise acolo in fiecare vara. Smokinya Beach este o plaja populara printre tineri si familii.

Pomorie Beach

Plaje in Bulgaria: Pomorie Beach

Foto: Shutterstock.com

Pomorie Beach este una dintre cele mai curate plaje din Bulgaria. In general, turistii care aleg aceasta plaja sunt seniori, asa ca daca sunteti in cautarea unui loc linistit, fara baruri pe plaja si cluburi de noapte, asta este destinatie perfecta.

Sinemorets Veleka Beach

mare bulgaria

Foto: Shutterstock.com

Sinemorets este un sat mic situat in sudul coastei Marii Negre. Initial, Sinemorets Veleka Beach era un loc frecventat de familii, insa in ultimii ani s-a transformat intr-o destinatie care atrage tot mai multi tineri. Asadar, daca sunteti in cautarea unei atmosfera proaspete, Sinemorets Veleka Beach este locul de care aveti nevoie. In plus, foarte aproape de Sinemorets Veleka Beach se afla o plaja mai mica, frecventata de nudisti.

Citeste si: Cele mai frumoase plaje din Europa, mai putin cunoscute de turisti

Kara Dere Beach

Kara Dere Beach este o plaja salbatica, unde se ajunge mai greu si unde nu exista nimic amenajat. Este locul ideal in care sa te bucuri de plaja, de apa, sa mergi cu prietenii si sa te izolezi de lume cateva zile.

Bolata Beach

Bolata Beach

Foto: Shutterstock.com

Situata foarte aproape de orasul Kavarna, Bolata este una dintre cele mai spectaculoase plaje de pe coasta Marii negre. Plaja face parte dintr-o rezervatie naturala, asa ca turistii vor avea ocazia sa vada o multime de specii de pasari.

Ahtopol

Ahtopol, Bulgaria

Foto: Shutterstock.com

Nu departe de granita cu Turcia, se afla plaja Ahtopol. Este o plaja salbatica, marginita de stanci, cu case construite din lemn. In timpul zilei, localnicii ies in larg cu barcile la pescuit, asa ca destinatia este departe de ceea ce ofera statiunile aglomerate de pe litoralul bulgaresc.

Citeste si: Idei de vacanta la munte: 5 locuri in care sa mergi vara asta

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri