Investitiile pe Aeroportul Kogalniceanu vor depasi 17 mil. euro

Hochtief Solutions a castigat contractul pentru reabilitarea Aeroportului International Mihail Kogalniceanu, in valoare de peste 17 milioane euro.

Proiectul consta in reabilitarea platformelor de stationare a aeronavelor si a bretelelor de acces la pista de aterizare - decolare din incinta aeroportului, pe o suprafata de 155.253,68 mp.

Aproximativ 70% din aceasta suma constituie finantare nerambursabila acordata de Comisia Europeana din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Sectorial Transport 2007-2013, restul fiind asigurat de la bugetul de stat.

Hochtief Solutions AG a fost reprezentat de avocatii Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen atat in faza contestatiilor de la CNSC, cat si in instanta.

Citeste si:
Aeroportul din Constanta, modernizat cu 30 mil. euro
Aeroportul din Constanta,...
Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri