Compania a operat pe 17 octombrie primul zbor, Londra Gatwick – Henri Coanda Bucuresti.

“easy jet a revenit la Bucuresti pe o piata concurentiala in alte conditii decat erau acum cativa ani, pentru ca atunci operau pe Otopeni, iar celelalte companii low-cost pe Baneasa la alte tarife. Acum exista terenul perfect pentru o competitie egala cu sanse egale pentru toate companiile”, a declarat Valentin Iordache, director de comunicare Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

Cursele sunt programate in zilele de luni, joi, vineri, duminica in sezonul de iarna si luni, miercuri, vineri si duminica in sezonul de vara.

Zborurile Londra-Bucuresti sunt dimineata la ora 8, iar Bucuresti-Londra sunt dupa amiaza la 14. Pretul pentru un zbor in octombrie este sub 100 de euro.

Citeste si:

Compania britanica easyJet Airline a transportat un numar de 135.000 de pasageri inspre si din Romania in primul an de activitate pe piata locala, primul zbor easyJet fiind operat de pe Aeroportul International Otopeni catre Milano pe data de 10 septembrie 2007.

In 2008, compania efectua zboruri din Otopeni catre Italia, cu aterizare pe aeroportul Milano Malpensa si catre Spania, pe aeroportul Madrid Barajas.

easyJet zboara cu 200 de aeronave in peste 600 de destinatii din 30 de tari.