easyJet revine pe piata romaneasca dupa 3 ani de absenta. Noi zboruri low-cost spre Londra

Operatorul aerian low-cost easyJet revine pe piata romaneasca dupa aproape trei ani de absenta. Compania a renuntat la zborurile de la Bucuresti in 2011.

Primul avion easyJet va ateriza pe Aeroportul International Henri Coanda pe 17 octombrie, dupa o cursa Londra-Bucuresti.

Cursele sunt programate in zilele de joi, vineri, duminica si luni. Zborurile Londra-Bucuresti sunt dimineata la ora 8, iar Bucuresti-Londra sunt dupa amiaza la 14. Pretul pentru un zbor in octombrie este sub 100 de euro.

Compania britanica easyJet Airline a transportat un numar de 135.000 de pasageri inspre si din Romania in primul an de activitate pe piata locala, primul zbor easyJet fiind operat de pe Aeroportul International Otopeni catre Milano pe data de 10 septembrie 2007.

In 2008, compania efectua zboruri din Otopeni catre Italia, cu aterizare pe aeroportul Milano Malpensa si catre Spania, pe aeroportul Madrid Barajas.

Citeste si:
Aeroporturile europene trebuie să aibe în centru companiile low-cost
Aeroporturile europene vor...

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri