Veniturile totale pentru 2013 sunt estimate la 650 milioane lei.

Tot in primele noua luni ale anului, pe cele doua aeroporturi bucurestene - Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu – s-a inregistrat un trafic total de 5.866.317 de pasageri si 73.031 miscari aeronave comerciale (aterizari si decolari). Fata de aceeasi perioada a anului trecut, numarul pasagerilor a crescut cu aproximativ 1%.

Evolutia traficului aerian pe cele doua aeroporturi ale Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti se inscrie in tendinta generala inregistrata la nivel european. Conform statisticilor publicate de catre Airport Council International (ACI), in primele opt luni ale acestui an, numarul pasagerilor de pe aeroporturile Uniunii Europene a crescut cu 0,3% fata de aceeasi perioada din 2012.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti si-a inceput activitatea la data de 5 februarie 2010 si asigura coordonarea operationala si managementul celor doua aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost infiintata prin fuziunea societatilor care gestionau aeroporturile bucurestene: Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu.