Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de conducerea Aeroportului International "Transilvania" din Targu Mures, pasagerii vor dispune, din 17 noiembrie, de noi curse aeriene Tarom, in interes de business, turistic sau de studii, din centrul tarii catre Capitala, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend, scrie Mediafax.

Noul program al operatorului aerian national Tarom este de cinci zboruri saptamanal, fata de doar trei curse operate in perioada programului de vara.

"Zborurile interne Tarom vor fi efectuate in zilele de luni, marti, miercuri, vineri, sambata cu plecare de la Targu Mures la ora 5.50 si aterizarea programata la ora 6.50 la Aeroportul International «Henri Coanda» Bucuresti, respectiv returul, cu decolarea programata la ora 21.00 in fiecare zi de luni, marti, joi, vineri si duminica de la Otopeni si aterizarea la Aeroportul din Targu Mures la ora 22.00", se arata in comunicat.

Citeste si:

Potrivit site-ului Tarom, un zbor Targu Mures-Bucuresti si retur va costa aproximativ 100 de euro.

La sfarsitul lunii trecute, conducerea Consiliului Judetean Mures a anuntat ca, in urma negocierilor cu compania Tarom, s-a decis ca aceasta nu numai ca nu va sista zborurile intre Targu Mures si Bucuresti, ci va avea cinci curse saptamanal, in loc de trei.