Programul noilor curse Tarom pe ruta Targu Mures-Bucuresti, care prevede cinci zboruri saptamanal, fata de doar trei curse operate in perioada programului de vara, va intra in vigoare din 17 noiembrie, a anuntat conducerea Aeroportului International "Transilvania" din Targu Mures.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de conducerea Aeroportului International "Transilvania" din Targu Mures, pasagerii vor dispune, din 17 noiembrie, de noi curse aeriene Tarom, in interes de business, turistic sau de studii, din centrul tarii catre Capitala, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend, scrie Mediafax.

Noul program al operatorului aerian national Tarom este de cinci zboruri saptamanal, fata de doar trei curse operate in perioada programului de vara.

"Zborurile interne Tarom vor fi efectuate in zilele de luni, marti, miercuri, vineri, sambata cu plecare de la Targu Mures la ora 5.50 si aterizarea programata la ora 6.50 la Aeroportul International «Henri Coanda» Bucuresti, respectiv returul, cu decolarea programata la ora 21.00 in fiecare zi de luni, marti, joi, vineri si duminica de la Otopeni si aterizarea la Aeroportul din Targu Mures la ora 22.00", se arata in comunicat.

Potrivit site-ului Tarom, un zbor Targu Mures-Bucuresti si retur va costa aproximativ 100 de euro.

La sfarsitul lunii trecute, conducerea Consiliului Judetean Mures a anuntat ca, in urma negocierilor cu compania Tarom, s-a decis ca aceasta nu numai ca nu va sista zborurile intre Targu Mures si Bucuresti, ci va avea cinci curse saptamanal, in loc de trei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri