British Airways permite utilizarea telefoanelor la decolare si aterizare

British Airways este prima companie aeriana din Europa care le permite pasagerilor sa utilizeze smartphone-uri, tablete sau e-readere, in timp ce aeronava ruleaza pe pista, decoleaza si aterizeaza.

Incepand din 19 decembrie, pasagerii British Airways vor putea folosi dispozitivele electronice in modul ‘flight safe’ (in conditii de siguranta pe timpul zborului), din clipa in care pasesc la bordul aeronavei si pana cand debarca.

British Airways a demonstrat Autoritatii Civile de Aviatie (CAA) ca aceste modificari sunt in deplina concordanta cu toate regulile si normele de siguranta existente.

“Relaxarea restrictiilor va oferi pasagerilor aproximativ 30 de minute in plus pentru divertisment. Luand in considerare aproximativ 300 de persoane ce se afla la bordul unei aeronave pe un zbor de lunga durata, asta inseamna un total de aproximativ 150 de ore suplimentare in care oaspetii nostri vor putea sa vizioneze filme, sa citeasca sau sa lucreze” a declarat Ian Pringle, comandant British Airways.

Tot in 2013, British Airways a fost prima companie aeriana din Europa care le-a permis pasagerilor sai sa foloseasca telefoanele mobile si alte dispozitive electronice pentru apeluri telefonice, mesaje sau e-mail-uri, dupa ce aeronava a aterizat sau a iesit de pe pista.

Citeste si:
Manager Orange: Autoritățile nu pot rezolva problemele fără...
Elisabeta Mihăilescu, Orange...

Subliniind inca o data promisiunea sa ferma de a se dedica inovatiilor, British Airways ofera pasagerilor acces la Internet la bordul aeronavelor pe ruta Londra - New York, oferindu-le posibilitatea de a trimite email-uri sau de a cauta informaii pe internet.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri