Wizz Air a transportat anul trecut 13,5 milioane de pasageri la nivel international, in crestere cu 12%, iar la nivelul Romaniei traficul a totalizat 3,2 milioane pasageri, in crestere cu 14%, a anuntat compania aeriana low-cost.

Wizz Air a inregistrat anul trecut un grad mediu de incarcare de 86%, se arata intr-un comunicat al companiei, scrie Mediafax.

"Flota Wizz Air este compusa in prezent din 45 aeronave Airbus A320 si va creste la 53 in 2014, odata cu livrarea noilor aeronave de la Airbus. Flota va deservi o retea aflata in continua crestere ce include deja noile baze Wizz Air in Lviv, Ucraina si Craiova, Romania ce vor fi deschise in 2014. Operatiunile deja existente in Bucuresti, Budapesta, Skoje, Sofia, Vilnius si Varsovia se vor extinde in urmatoarele luni", potrivit sursei citate.

In prezent, compania opereaza 300 de rute in 35 de tari.

In Romania, Wizz Air a anuntat pentru acest an noi rute din Craiova spre Barcelona, Bologna, Dortmund si Roma Ciampino, care se vor adauga celor 72 de rute ale retelei locale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri