Wizz Air permite folosirea telefoanelor in avion

Operatorul aerian low-cost Wizz Air va permite pasagerilor folosirea dispozitivelor electronice portabile (DEP), precum telefoanele mobile, eBook-uri sau tablete PC, pe toate zborurile companiei.

Noile reguli pentru utilizarea DEP la bordul aeronavelor au fost emise de catre EASA - Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei si adoptate de catre Autoritatea de Aviatie Civila din Ungaria. In conformitate cu acestea, Wizz Air va permite utilizarea acestor dispozitive in modul de functionare zbor, in orice faza a zborului.

Pasagerii sunt rugati sa isi scoata castile atunci cand sunt anuntate aspecte legate de siguranta la bord si sa inchida dispozitivele electronice atunci cand echipajul nu poate confirma ca functionarea acestora in modul zbor corespunde cu criteriile de utilizare in timpul zborului. Dispozitivele electronice mari care ar putea cauza raniri, precum laptop-urile, vor trebui depozitate in timpul decolarii si aterizarii.

Wizz Air opereaza o flota de 45 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, peste 300 de rute facand legatura cu 90 de destinatii din 35 de tari.

Citeste si:
Avion aterizat de urgență după ce pilotul a fost atacat de o pisică
Avion aterizat de urgență...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri