Cea de-a XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna, de la Soci, va fi ilustrata pe marci postale romanesti, seria emisiunilor Romfilatelia imbinand intr-un mod echilibrat legatura dintre arta grafica si stralucirea sporturilor albe, potrivit Mediafax.

Continuand seria emisiunilor de marci postale ce abordeaza intr-o maniera originala tematica jocurile olimpice, foarte apreciata atat de filatelisti, cat si de iubitorii sporturilor albe, Romfilatelia marcheaza cea de-a XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna, de la Soci, si introduce in circulatie o emisiune de marci postale dedicata acestui eveniment.

Dintre cele opt probe ale sporturilor de iarna la care participa Romania, patru sunt ilustrate pe timbrele cu valoarea nominala de 2,10 lei ale emisiunii filatelice, astfel: schi fond, patinaj artistic, bob si biatlon. Alaturi de cele patru marci postale, emisiunea mai contine un plic prima zi, iar ca forma de machetare a fost folosita minicoala de opt timbre (doua serii).

Astfel, incepand cu ziua de vineri, emisiunea de marci postale "Jocurile Olimpice de Iarna, Soci 2014" va putea fi achizitionata de la toate magazinele Romfilatelia din Bucuresti si din tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri