Agentia Accent Travel & Events a lansat Traveo.ro, o platforma online de rezervari turistice pentru bilete de avion, hoteluri, pachete tematice sau city break-uri. Ideea acestei paltforme a inceput sa se concretizeze in urma cu doi ani, iar investitia a atins 500.000 de euro.

Lucian Boronea, general managerul Accent Travel & Events si initiatorul Traveo.ro, spera ca intr-un an de zile sa obtina vanzari de 3 milioane de euro, atat din online, cat si prin call center-ul din spatele acestei platforme.

Noutatile cu care vine Traveo.ro pe piata sunt functionalitatile Get Away, Weekend Search si Activity Search. Reprezentantii Accent Travel & Event colaboreaza cu 14 furnizori, printre care Amadeus, Gulliver Travel Associates si Expedia pentru platforma Traveo.ro. Sistemul acceseaza peste 170.000 de hoteluri si peste 450 de linii aeriene.

"Pentru a ne consolida pozitia pe piata si pentru a raspunde unei dorinte din ce in ce mai mari a clientilor de pe zona de leisure de a-si planifica singuri, cu mai multa flexibilitate, vacantele, am decis sa le punem la dispozitie o platforma prin care isi pot rezerva cu usurinta tot ce au nevoie atunci cand calatoresc", a explicat general managerul Lucian Boronea.

Platforma este dedicata persoanelor care vor sa calatoreasca fara sa apeleze la serviciile unei agentii de turism si le ofera potentialilor clienti preturile in timp real pentru biletele de avion, pentru cazare si alte optiuni selectate de acestia.

Traveo.ro ofera aceste servicii de la cele mai mici preturi publicate de furnizori. Utilizatorii pot, de asemenea, sa inchirieze masini, sa cumpere pachete tematice de calatorie sau sa caute destinatii dupa activitati specifice, locuri pentru sporturi de iarna, shopping, safari sau pescuit, inclusive locuri din care au putut fi observate OZN-uri.

Sursa foto: captura Traveo.ro

In 2012, agentia a coborat doua pozitii, pana pe locul 6, desi afacerile au urcat cu 5%, la 75 de milioane de lei. "A fost mai bine decat in 2011, anul trecut. Ne-am dezvoltat reteaua de agentii revanzatoare, in special pentru pachetele de turism intern. Cele mai mari volume de vanzari le-am inregistrat pentru litoralul romanesc", a spus Boronea la momentul respective, citat de Mediafax.

In 2011, agentia avea o cifra de afaceri de 16,76 milioane de euro, in crestere de la 15,05 milioane de euro. Profitul companiei a scazut pe parcursul anului trecut de la 423.000 euro la 245.000 euro.

Cele trei linii principale de business ale Accent Travel & Events sunt turismul de afaceri, MICE (conferinte, incentives) si leisure.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri