Lufthansa are un nou manager pentru Romania

Lufthansa Group, din care fac parte operatorul aerian elvetian Swiss, compania germana low-cost Germanwings si operatorul aerian austriac Austrian Airlines, a numit un nou general manager pentru Romania si Moldova, incepand din februarie.

Antonio Tassone, cu o experienta de 15 ani in cadrul grupului aerian, va coordona activitatile comerciale in Romania si Moldova.

Tassone si-a inceput parcursul in cadrul Grupului Lufthansa in 2000, in Franta si a devenit, la scurt timp, Global Corporate Key Account Manager Lufthansa (2001).

In 2007 a fost numit senior manager Corporate Business Development pentru in Orientul Mijlociu, Africa, Europa de Sud-Est si Pakistan in cadrul Lufthansa German Airlines, Dubai, UAE, iar in 2010 a preluat operatiunile Lufthansa German Airlines din Tripoli, Libia.

Citeste si:
Lufthansa Group vrea 1,5 mil. pasageri din Romania anul acesta
Lufthansa Group vrea 1,5 mil....
Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri