In luna februarie 2014, numarul total al pasagerilor care au tranzitat aeroporturile bucurestene a crescut cu 8,13% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Aceste rezultate sunt efecte directe ale masurilor intreprinse de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti de a atrage noi companii aeriene si de a extinde numarul de rute operate de la Bucuresti.

In anul 2013, cele doua aeroporturi ale Capitalei - Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu – au fost tranzitate de 7.649.503 de pasageri, numarul de miscari aeronave (aterizari si decolari) ridicandu-se la 95.984.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti si-a inceput activitatea la data de 5 februarie 2010 si asigura coordonarea operationala si managementul celor doua aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost infiintata prin fuziunea societatilor care gestionau aeroporturile bucurestene: Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu.