Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a inregistrat in primele doua luni ale anului, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, un trafic aerian de peste un milion de pasageri, atingand nivelul record pentru lunile de iarna, de 1.006.782 pasageri.

In luna februarie 2014, numarul total al pasagerilor care au tranzitat aeroporturile bucurestene a crescut cu 8,13% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Aceste rezultate sunt efecte directe ale masurilor intreprinse de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti de a atrage noi companii aeriene si de a extinde numarul de rute operate de la Bucuresti.

In anul 2013, cele doua aeroporturi ale Capitalei - Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu – au fost tranzitate de 7.649.503 de pasageri, numarul de miscari aeronave (aterizari si decolari) ridicandu-se la 95.984.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti si-a inceput activitatea la data de 5 februarie 2010 si asigura coordonarea operationala si managementul celor doua aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost infiintata prin fuziunea societatilor care gestionau aeroporturile bucurestene: Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu.

Directorul Aeroporturi...
Citeste si: Directorul Aeroporturi Bucuresti si-a dat demisia


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Platforma nr. 1 a aeroportului Otopeni va fi extinsa