Wizz Air numeste un nou CCO

Operatorul aerian ungar Wizz Air anunta numirea lui Owain Jones in functia de Chief Corporate Officer, incepand cu 1 iunie.

Acesta va avea biroul la Geneva si va raporta CEO-ului. Owain si-a inceput cariera la Nicholson Graham & Jones, iar ulterior s-a alaturat Wilde Sapte, ca avocat, specializandu-se in domeniul aviatiei, unde a devenit in cele din urma partener in cadrul firmei succesoare, Denton Wilde Sapte. Dupa o pauza din domeniul dreptului, perioada in care s-a calificat ca pilot comercial, Owain s-a alaturat companiei Wizz Air in septembrie 2010, in calitate de avocat general si secretar al Consiliului de Administratie.

In noul sau rol, Owain va fi responsabil de activitatile juridice ale grupului, precum si de resurse umane, comunicare si relatii publice si infrastructura grupului. Noua pozitie de Chief Corporate Officer va spori capacitatea de senior management in cadrul companiei, contribuind astfel la derularea planurilor de business Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 50 aeronave Airbus A320 de la 17 baze, pe 300 de rute care asigura legatura intre 96 de destinatii din 35 de tari.

Citeste si:
Wizz Air introduce trei noi destinații din Cluj-Napoca
Wizz Air introduce trei noi...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri