Programul complet al zborurilor confirmate pana la data de 15 iunie este disponibil pe site-ul companiei.

“Fly Romania a modificat programul de operare a unor zboruri de linie ce urmeaza a fi efectuate pana la data de 15 iunie. Modificarea, respectiv anularea unor zboruri a avut la baza o decizie comerciala a operatorului, fiind afectate rutele cu un grad scazut de ocupare”, au precizat reprezentantii companiei.

Operatorul aerian va asigura, conform legislatiei europene, rerutarea pasagerilor prin alti operatori sau compensarea in bani a costurilor cauzate de modificarile survenite in programul de zboruri.

Citeste si:

“Proiectul Fly Romania este un proiect de durata. Prin urmare, toate zborurile pentru care exista un numar suficient de pasageri vor fi operate. Incepand cu data de 15 iunie, zborurile vor fi reluate in marea lor majoritate”, a precizat Catalin Butu, directorul executiv al companiei.

Fly Romania opereaza zboruri interne si internationale incepand cu mijlocul lunii mai spre Bergamo, Verona, Genova, Frankfurt, Barcelona si Antalya cu plecare din Otopeni, Tulcea sau Timisoara. De asemenea, sunt operate zboruri interne pe rutele Bucuresti – Timisoara si Bucuresti - Tulcea.

Pentru rutele interne, tarifele sunt unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru Bucuresti – Timisoara si 49,90 euro/zbor pentru Bucuresti - Tulcea, in vreme ce pe rutele internationale, preturile pornesc de la 29,90 de euro/zbor. In aceste tarife este inclusa o gama larga de servicii, dintre care transportul unui bagaj de cabina de maxim 7 kg si al unuia de cala de cel mult 20 kg, dar si servicii de catering la bord. Biletele pot fi achizitionate online de pe site-ul companiei.