Operatorul aerian Blue Air a operat primul zbor Bucuresti – Koln cu 150 de pasageri pe zborul tur si 75 de pasageri pe retur.

Zborurile noi Bucuresti-Koln si retur se va opera in fiecare zi de luni, miercuri si vineri in perioada 16 iunie – 24 octombrie 2014. Blue Air opereaza in Germania zboruri directe si catre Stuttgart, cu plecari din Bucuresti si Sibiu.

Aeroportul Koln Bonn are acces direct la reteaua feroviara de mare viteza, ceea ce ofera pasagerilor o conexiune rapida cu toata zona de nord a Germaniei, Luxemburg sau Olanda.

Destinatii operate de Blue Air:

  • din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia
  • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino
  • din Sibiu: Stuttgart

Din 2004 si pana in prezent, peste 9,5 milioane de pasageri au calatorit cu Blue Air, in toata Europa.

Retail jobs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri