Compania aeriana Blue Air a transportat, in perioada 1 iunie - 31 august, aproximativ 1,5 milioane de pasageri. La fiecare 9 minute un avion Blue Air era gata de decolare.

Zborurile Blue Air spre cele mai cautate destinatii de vara au avut un grad maxim de ocupare, vedetele sezonului fiind Valencia, Barcelona, Malaga, Roma, Napoli, Florenta, Torino, Lisabona si Bordeaux, desemnat cel mai bun oras din lume in cadrul topului Lonely Planet’s Best in Travel 2017.

In perioada 1 iunie - 31 august, Blue Air a realizat nu mai putin de 574 zboruri charter spre insulele grecesti Zakynthos, Corfu, Creta, Lefkada si Santorini (cea mai vizitata insula a Greciei). Alti turisti au ales Turcia si au optat pentru atmosfera boema si plajele din Bodrum, au mers in Antalya, ori in Alanya, un oras situat la 140 km est de Antalya. Hurghada, un fost sat pescaresc de pe tarmul Marii Rosii din Egipt, a fost o alta destinatie cautata.

Insa, nu toti pasagerii Blue Air au calatorit spre plajele din Europa. In timp ce o parte din flota Blue Air a transportat pasagerii spre destinatiile de la malul marii, alte aeronave au zburat spre tarile nordice: Suedia, Norvegia, Finlanda si Danemarca.

"Cele mai cautate au fost destinatiile clasice pentru vacanta de vara, dar ne bucuram si de succesul zborurilor spre Oslo, Helsinki, Copenhaga si Stockholm. Observam un interes tot mai accentuat al romanilor pentru tarile nordice, iar acestia descopera ca sunt optiuni de vacanta pentru toate bugetele", a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Destinatii Blue Air in 2018:

  • din Bucuresti: Bacau, Barcelona, Birmingham, Bordeaux, Bruxelles, Castellon, Catania, Cluj-Napoca, Copenhaga, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Iasi, Koln-Bonn, Larnaca, Lisabona, Liverpool, Londra Luton, Lyon, Madrid, Malaga, Milano Linate, Napoli, Nisa, Oradea, Oslo, Paris Beauvais, Palma de Mallorca, Roma Fiumicino, Stockholm Arlanda, Stuttgart, Tel Aviv, Torino, Valencia.
  • din Bacau: Bucuresti, Bologna, Bruxelles, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Milano Bergamo, Madrid, Roma Fiumicino, Torino.
  • din Cluj-Napoca: Birmingham, Bucuresti, Constanta, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Nisa, Tel Aviv.
  • din Constanta: Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Oradea, Paris, Timisoara.
  • din Iasi: Barcelona, Bruxelles, Bucuresti, Koln-Bonn, Londra Luton, Milano Bergamo, Munchen, Paris, Roma Fiuminino, Torino, Constanta.
  • din Larnaca: Atena, Birmingham, Bucuresti, Londra Luton, Salonic.
  • din Liverpool: Alicante, Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Roma Fiumicino, Malaga, Palma de Mallorca.
  • din Sibiu: Stuttgart.
  • din Torino: Alghero, Bacau, Bari, Bucuresti, Catania, Iasi, Ibiza, Lamezia Terme, Lisabona, Stockholm, Londra Luton, Madrid, Malaga, Napoli, Palma de Mallorca, Pescara, Reggio Calabria, Trapani, Sevilia, Stockholm Arlanda, Paris Charles de Gaulle.
  • din Alghero: Roma Fiumicino.

Citeste si: Blue Air si Lidl Tour lanseaza zboruri directe Bucuresti - Marrakech

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri