Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de Mallorca.

In perioada 16 iunie – 15 septembrie, in fiecare zi de miercuri si sambata, Blue Air zboara spre insoritele plaje din Mallorca. Dupa numai 3 ore si 20 de minute de zbor, pasagerii Blue Air ajung la una dintre cele mai cautate destinatii de vara, preferata in fiecare an de 10 milioane de turisti.

Palma de Mallorca este o destinatie atat pentru turistii care vor sa se relaxeze pe plajele cu nisip fin, cat si pentru cei care vor sa practice sporturi acvatice, ori cauta o vacanta dinamica si vor sa se bucure traseele special amenajate pentru excursionisti.

“Credem foarte mult in aceasta noua ruta si ne bucuram ca putem oferi romanilor optiunea de a zbura cu Blue Air de la Bucuresti in Palma de Mallorca. Aici, vor putea alege dintre zecile de plaje, de la cele foarte mari, inconjurate de hoteluri moderne si accesibile la pret, restaurante, spatii comerciale si parcuri acvatice, pana la plaje private in resorturi de 5 stele, ori golfuri retrase, cu peisaje uimitoare, preferate de cei care vor sa se bucure de soare si de liniste. Recomandam aceasta destinatie atat familiilor cu copii, cat si pasionatilor de sporturi acvatice, excursii, ciclism sau istorie, Mallorca fiind considerata cel mai mare centru istoric
intact din Europa”, a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Pe langa aceasta ruta noua, Blue Air va mai adauga in portofoliu si urmatoarele destinatii:

  • Torino - Stockholm (Suedia), primul zbor fiind programat pe 27 martie, cu aterizare pe aeroportul Arlanda.
  • Tot in luna martie, si tot de pe baza din Torino, Blue Air va inaugura cursa spre Paris
  • (Charles de Gaulle)
  • Liverpool – Palma de Mallorca (Spania) - cu primul zbor programat pe 2 iunie.
  • Liverpool – Malaga (Spania) - cu primul zbor programat pe 5 iunie.

Destinatii Blue Air in 2018:

din Bucuresti: Barcelona, Birmingham, Bordeaux, Bruxelles, Castellon, Catania, Cluj-Napoca, Copenhaga, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Iasi, Koln-Bonn, Larnaca, Lisabona, Liverpool, Londra Luton, Lyon, Madrid, Malaga, Milano Linate, Napoli, Nisa, Oradea, Oslo, Palma de Mallorca, Paris Beauvais, Roma Fiumicino, Stockholm Arlanda, Stuttgart, Tel Aviv, Torino, Valencia.
din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Milano Bergamo, Madrid, Roma
Fiumicino, Torino.
din Cluj-Napoca: Birmingham, Bucuresti, Constanta, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Nisa, Tel Aviv.
din Constanta: Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Oradea, Paris, Timisoara, Iasi.
din Iasi: Barcelona, Bruxelles, Bucuresti, Koln-Bonn, Londra Luton, Milano Bergamo, Munchen, Paris, Roma Fiuminino, Timisoara, Torino, Constanta.
din Larnaca: Atena, Birmingham, Bucuresti, Londra Luton, Salonic.
din Liverpool: Alicante, Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Malaga, Milano Bergamo, Palma de Mallorca, Roma
Fiumicino.
din Sibiu: Stuttgart
din Torino: Alghero, Bacau, Bari, Bucuresti, Catania, Copenhaga, Iasi, Ibiza, Lamezia Terme, Lisabona, Stockholm, Londra Luton, Madrid, Malaga, Napoli, Palma de Mallorca, Paris Charles de Gaulle, Pescara, Trapani si Sevilia.
din Alghero: Roma Fiumicino.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri