Romanii cheltuiesc aproape 2.500 de euro de persoana pentru un sejur de 7 nopti in cluburie si pe plajele din Coasta de Azur, sustine Alin Burcea, presedintele agentiei de turism Paralela 45.

Inceputul lunii august este perioada ideala pentru o vacanta in una dintre cele mai stilate, dar si cele mai cautate destinatii de vacanta. "Coasta de Azur este una dintre destinatiile preferate pentru vacantele de vara, iar romanii au inceput sa frecventeze faimoasele cluburi si plajele de top, unde cheltuiesc aproape 2.500 euro de persoana pentru un sejur de 7 nopti. Restaurantele exclusiviste, plajele faimoase si cluburile de top sunt doar cateva dintre atractiile zilnice pentru romanii care aleg sa-si petreaca vacanta pe Riviera Franceza", a explicat proprietarul Paralela 45.

Un sejur pe Coasta de Azur coasta intre 698 euro persoana/ pachet si 1.460 euro persoana/ pachet, cu cazare la hoteluri de 3 si 4 stele, transport cu avionul, transferuri si asistenta turistica.

Coasta de Azur, cunoscuta si sub denumirea de Riviera Franceza, este printre cele mai cunoscute destinatii de litoral din intreaga lume. Ea reprezinta regiunea de coasta a Frantei incadrata la Nord de Alpii de Sud si cu iesire la Marea Tireniana, ce se continua in est prin Monaco, cu Riviera Italiana. Din punct de vedere administrativ, aceasta este cuprinsa in zona Provence-Alpes-Coasta de Azur, ce este impartita in sase departamente.

In prezent, datorita investitiilor semnificative in turism, dar si diversificarii si largirii segmentului turistic, Saint Tropez este cea mai celebra statiune din Coasta de Azur, locul preferat al vedetelor si miliardarilor din intreaga lume.

Paralela 45 activeaza de peste 24 de ani pe piata vacantelor. Agentia pune la dispozitia turistilor romani peste 100 de circuite pe toate continentele, chartere, turism individual, corporate si intern, precum si bilete de avion.

Printre principalele agentii de turism din Romania se mai numara Perfect Tour, Christian Tour, Happy Tour, Eximtur si TUI Travel Center (Eurolines).

Sursa foto: Saint Tropez/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri