Blue Air va opera doua noi curse regulate, din Larnaca catre Atena si Salonic, incepand din 19 ianuarie. Aeronavele Blue Air vor conecta zilnic Larnaca de Atena, iar ruta Larnaca – Salonic se va opera cu 3 frecvente/ saptamana.

Biletele de avion sunt disponibile incepand de la 32,90 euro /segment pentru zborurile cu plecare din Larnaca. Pentru zborurile cu plecare din Atena sunt disponibile de la 42,90 euro/segment, iar cele cu plecare din Salonic se pot achizitiona de la 29,90 euro/segment.

“Aceste doua noi rute inaugureaza a doua baza operationala externa a Blue Air, dupa ce anul trecut am inaugurat baza operationala din Italia, respectiv Torino (Caselle). Baza din Larnaca vine ca o completare atat pentru cursa Bucuresti –Larnaca, insa si ca o solutie pentru pasagerii care foloseau aceste doua rute operate de Cyprus Airways”, a declarat Gheorghe Racaru, director general Blue Air.

Citeste si:

Blue Air a transportat 11,5 milioane de pasageri in cei 10 ani de functionare, a inregistrat peste 188.000 de ore de zbor si a contribuit la bugetul de stat cu 133,5 milioane lei. Compania opereaza in prezent cu 11 aeronave si are in plan sa aduca in flota cel putin cinci avioane in urmatorii 5 ani, de la jumatatea anului 2016 urmand sa scoata din flota aeronavele mai vechi. In prezent patru aeronave apartin companiei, celelalte 7 sunt inchiriate.

Incepand cu 9 februarie, Cyprus Airways urmeaza sa intre in lichidare si activitatea sa se va suspenda, romanii care au achizitionat bilete pentru zboruri ale companiei aeriene cipriote vor fi redirectionati spre alte companii, eventualele diferente de pret fiind suportate de catre statul cipriot.