Dan Iulius Plaveti, fost sef al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) in perioada 2010-2012, in prezent presedintele CA al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), a fost numit la inceputul lunii martie administrator la CFR Calatori.

"La inceputul lunii martie, Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a CFR Calatori SA a aprobat numirea a trei noi membri in CA al companiei: Iosif Szentes, Ionela Adriana Atanasiu si Dan Iulius Plaveti. In aceeasi hotarare AGA au fost reconfirmati urmatorii membri ai CA: Alexandrina Corina Gatej - presedinte, Dana Rachila Galben si Alexandru Petrescu", se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor, potrivit Mediafax.

Ministrul de resort, Ioan Rus, s-a intalnit joi cu noii directori generali ai CFR SA si CFR Calatori, Dan Costescu, respectiv Iosif Szentes. La CFR Calatori, presedintele Directoratului, Vasile Secara, a demisionat la inceputul lunii trecute din functia detinuta din aprilie 2014, atributiile sale fiind preluate de Szentes.

CFR SA a anuntat la finele lunii februarie ca a numit un nou director general, Dan Costescu, conducerea companiei fiind asigurata anterior, din pozitia de interimar, de Macarie Alexandru Moldovan, revenit la functia de director general adjunct.

Noua componenta CA la CFR SA, stabilita de AGA la jumatatea lunii trecute, este Dan Costescu, Serban Raicu, Marius Mihut Pitigoi, Mircea Jorj si Nicolae Viorel Cretu. Numirea celor doi directori si ai membrilor Consiliilor de Administratie s-a desfasurat in conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri