Wizz Air a anuntat ca va deschide cea de-a 22-a baza a sa, in Debrecen (Ungaria), pe 16 decembrie, aceasta devenind a doua baza a companiei pe aceasta piata.

Din Debrecen va zbura o noua aeronava Airbus A320 si va creste numarul de rute deservite la sase si va asigura cresterea cu 136% a capacitatii anuale de transport de la aeroportul local, la 145.000 de locuri pe an. Wizz Air spera ca aceasta crestere va impulsiona piata locala a locurilor de munca in aviatie si in turism, intrucat consumatorii vor avea acces la un numar mai mare de zboruri low cost.

"Acum doua zile, am sarbatorit cea de-a 11-a aniversare a noastra cu un nou livery si un brand improspatat. (...) Astazi am placerea de a face acest anunt important pentru Ungaria si pentru regiunea Hajdú-Bihar. Baza noastra de operare de la Debrecen va face Ungaria de Est mai accesibila, va impulsiona in continuare turismul si va favoriza dezvoltarea economica in regiune. Vom crea un numar de locuri de munca locale prin intermediul Wizz Air si al partenerilor nostri de afaceri in timp ce ne vom dubla capacitatea de transport de pe Aeroportul Debrecen," a declarat Jozsef Varadi, CEO Wizz Air .

WIZZ va opera trei rute noi de la baza sa din Debrecen catre Bruxelles Charleroi, Malmo si Paris Beauvais, incepand din 16 decembrie, cu o frecventa initialade doua zboruri saptamanale. Ruta Debrecen - Paris Beauvais va oferi consumatorilor maghiari acces catre capitala franceza la tarife reduse WIZZ. Frecventele pe serviciile sale populare existente din Debrecen catre Londra Luton si Eindhoven vor fi, de asemenea, crescute. Wizz Air ofera acum un total de 47 de rute din Ungaria in 22 de tari de pe cele doua aeroporturi din tara vecina. Locurile pe noile rute din Debrecen sunt deja la vanzare la 5.990 HUF si pot fi rezervate pe wizzair.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri