Zborurile Wizz Air de la Debrecen la Paris Beauvais si retur vor fi reprogramate duminica dimineata, dupa ce aeronava care trebuia sa zboare sambata pe ruta Debrecen - Paris Beauvais a fost evacuata in timpul operatiunii de degivrare, intrucat s-a raportat un posibil inceput de incendiu in spatele aparatului de zbor.

"Aeronava programata sa efectueze zborul Wizz Air W6 7867 de la Debrecen la Paris Beauvais din 4 ianuarie 2020 a trebuit sa fie evacuata in timpul operatiunii de degivrare obligatorie anterioara zborului de pe aeroportul din Debrecen. Serviciul de handling de la sol si pompierii locali au raportat un posibil inceput de incendiu in spatele aeronavei. Echipajul a initiat procedurile standard si a evacuat in siguranta aeronava prin intermediul toboganelor frontale. Toti pasagerii au parasit aeronava in siguranta", potrivit Wizz Air, scrie Agerpres.

Aeronava a fost inspectata de serviciul de pompieri al aeroportului si de echipele tehnice, care au confirmat ca nu a existat un incendiu, dar luminile din partea din spate, din dreptul logoului, si vaporii lichidului de degivrare ar fi putut crea senzatia de fum. Pasagerilor zborului li se asigura cazare si mese, intrucat zborul respectiv si cel de intoarcere, Beauvais - Debrecen, vor fi reprogramate duminica dimineata (5 ianuarie).

''Echipajul a indeplinit toate operatiunile cu profesionalism si conform procedurilor, evacuand aeronava. Wizz Air isi cere scuze pentru orice incoveniente cauzate, insa siguranta pasagerilor, a echipajului si a aeronavelor ramane prioritatea noastra principala", arata Wizz Air.

Citeste si:
[Video] Australia se confrunta cu un nou "mega-incendiu"
Australia depaseste o zi...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China
Setari Cookie-uri