“Principalul avantaj al acestui program de training este un loc de munca garantat in calitate de co-pilot Wizz, de indata ce stagiarul va finaliza cu succes cursul de pregatire”, a declarat David Morgan, Chief Pilot Wizz.

Wizz si CTC Aviation vor lansa caravana de promovare Cadet Pilot Career pentru a prezenta programul candidatilor interesati. Programul sesiunilor de intalniri este 9 iunie Bucuresti Angelo Airporthotel, 10 iunie Budapesta Skycourt Conference Centre si 12 iunie Varsovia Courtyard Warsaw Airport. Fiecare sesiune se desfasoara de la 16:00 la 21:00 cu prezentari incepand de la 16:30 la 19:00, urmate de sesiuni de intrebari si raspunsuri, alaturi de pilotii Wizz si consilierii pentru o cariera de pilot, de la CTC Aviation.

Dupa parcurgerea programului de training, candidatilor selectati li se vaface o oferta, supusa anumitor conditii, ce va consta intr-un contract de angajare pe postul de copilot Wizz. Programul de training pentru un start in cariera (ab initio) ii poarta pe cei aflati in pregatire, de la putina experienta sau deloc, pana pe scaunul de copilot al avioanelor WIZZ, Airbus A320 sau A321. De asemenea, aplicantii au posibilitatea de a-si exprima preferinta daca vor sa isi completeze programul de pregatire de zbor la centrul de training l companiei CTC Aviation in Noua Zeelanda sau in Phoenix, Statele Unite.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 60 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigura legatura intre 112 destinatii din 38 de tari.