Wizz Air lanseaza noi rute din Chisinau spre Bologna si spre Londra, la preturi incepand de la 40 euro, respectiv 50 euro, pentru un singur zbor, taxe aplicabile si 1 bagaj mic de cabina.

Zborurile din Chisinau spre Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi incep pe 30 septembrie si vor fi operate initial miercuri si duminica. Zborurile din Chisinau spre Aeroportul Londra Luton vor demara pe 27 octombrie si vor fi operate marti, joi si sambata.

Wizz Air ofera deja zboruri din capitala Moldovei spre aeroporturi cum ar fi Roma Ciampino, Venetia Treviso si Milano Bergamo. “Londra are un potential major pentru a oferi calatori spre Moldova, in scop turistic sau de afaceri, dar si ca destinatie”, considera Daniel Carvalho, purtator de cuvant Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 60 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigura legatura intre 112 destinatii din 38 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri